Cadeauverpakking 12 maanden muziekeducatie (met pollepel Pol le Pol!)

Een digitaal cadeau is natuurlijk een beetje saai. Speciaal daarom hebben we een prachtige geschenkverpakking ontworpen met ons karakter Pollepel Pol le Pol.

Let op: je koopt hiermee een cadeaubon en niet een abonnement. De ontvanger van het cadeau kan met de code in de geschenkverpakking zelf een abonnement aflsuiten zonder hiervoor te betalen. Het abonnement zal daarom niet automatisch verlengen. De ontvanger kan na een jaar zelf kiezen om het abonnement te verlengen.

Ons complete programma kun je natuurlijk ook cadeau geven. Bestel de cadeauverpakking met hierin pollepel Pol le Pol. Kinderen vinden het fantastisch om een karakter uit de muziekactiviteiten ook zelf thuis te hebben.

Duurzaam

Wist je dat ons muziekprogramma ook een duurzaam cadeau is? Pollepel Pol le Pol is van hout, en wordt zelf door Mevrouw Muziek gebrand. Op deze manier houden we de milieubelasting door transport zo laag mogelijk. In de kartonnen verzenddoos vind je verder een sticker die precies over het verzendetiket van PostNL heen past. Op deze manier is de verzenddoos bij ontvangst, na het plakken van de sticker, meteen ook een vrolijke cadeauverpakking.

Op zoek naar onze website?